Course Content
Holistic Business Academy
About Lesson

Bine ai venit în Holistic Business Academy! 🍾🥂🎉🎈🤗!

Te voi ajuta pas cu pas să-ți construiește-ți un business online bazat pe propria ta definiție de succes de la A la Z.

 

Sunt 3 principii cruciale ce se află la baza acestui program —consider că un business ideal este autenticprofitabil și eficient

  • AUTENTIC: Pornind de la misiunea ta, te voi ajuta să-ți creezi un business bazat pe propria ta definiție de succes. Susțin un mod de lucru onest și etic fără strategii agresive sau manipulatoare, care urmăresc obținerea rezultatelor cu orice preț. Poziționarea corectă și autentică în calitate de expert de top în domeniul tău, cu valori morale și etice, va pune bazele încrederii clienților tăi, care vor plăti bucuroși să lucreze cu tine.

  • PROFITABIL: Un business profitabil nu este doar despre câți bani faci, ci și despre echivalarea corectă a valorii pe care o oferi. Știm că atunci când nu ai încasările pe care le meriți, îți este dificil să investești, să te dezvolți și chiar să trăiești bine pentru a-ți putea duce misiunea la îndeplinire, contribuind la o lume mai bună, mai sănătoasă, mai dezvoltată, mai plină de bine și frumos.

  • EFICIENT: Eficiența este cheia secretă a succesului. Atunci când ai echipa de suport alături de tine, un sistem automatizat și procesele corect optimizate, vei avea libertatea de a te concentra pe ceea ce contează cu adevărat, salvând resurse prețioase de timp, bani și energie, focalizându-te doar pe provocările cu adevărat importante. Te voi ajuta să-ți creezi un SISTEM care va lucra pentru tine 24/7, pentru a te putea bucura de un business prosper si de mai mult timp liber.

 

 

 

💌 Oricând ai nevoie de ajutor sau feedback direct pe business-ul tău, mă poți contacta direct pe adresa de email: contact@oanatalpalaru.ro și îți voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

⚠️ Acest suport nelimitat pe email, este 1:1 și este valabil timp de 30 de zile de la înscrierea ta în program. Adică mă poți contacta ori de cate ori ai nevoie doar în primele 30 de zile de când te-ai înscris. 

💻 Accesul in program îl ai pe 12 luni, dar îți recomand să începi să aplici cât de curând posibil aceste materiale pentru a beneficia la maxim de tot ce ți-am pregătit.