🔴 Webinar LIVE gratuit

Cum să creezi un website modern, frumos și de impact

— pentru proiectul tău de suflet

Vineri, 8 dec, 19:00

(Atenție! Locurile sunt limitate.)

Sunt curioasă dacă rezonezi cu următoarele provocări:

🤕 Partea tehnică este un domeniu SF și te-ai săturat să ai bătăi de cap de fiecare dată când vrei să-ți actualizezi website-ul?

😢 Sau amâni să-ți faci un website pentru că NU ai energie să găsești pe cineva care să-l creeze așa cum te reprezintă?

💸 Vrei să reduci cheltuielile și NU mai vrei să depinzi de cineva pentru a face modificări pe site oricând dorești?

Dacă te afli cel puțin în una dintre aceste situații… te înțeleg perfect, majoritatea clienților mei au avut aceste provocări.

Acest webinar gratuit este special creat pentru tine dacă ești trainer, coach, terapeut, autor, expert, creator de cursuri, sau antreprenor online.

Ce vei învață:

  • 🎯 Secretul unui website care te ajută să te poziționezi ca un expert și îți atrage clienții ideali 24/7
  • Cele 4 pagini fundamentale ale unui website care te ajută să transmiți încredere și creează o conexiune emoțională cu publicul tău țintă
  • 🚀 Cele 7 elemente indispensabile ale unui landing page de succes (pagina de promovare a unui webinar)
  • 3 greșeli pe care designerii și programatorii le fac atunci când îți creează un website și te costă pierderea clienților

Atenție! Locurile sunt limitate.

Mai este necesar să ai un website în 2024?

Milioane de website-uri sunt create în fiecare an la nivel global.

Un website profi, este un instrument principal pentru promovarea proiectului tău de suflet, îți oferă control și vizibilitate și te ajută să-ți îndeplinești misiunea mai ușor.

Este locul unde poți crea o experiență autentică pentru clienții tăi și unde aceștia pot găsi informații esențiale despre tine și produsele sau serviciile tale.

bună. SUNT OANA TALPALARU

—Coach de Branding și Marketing Online

Sunt aici să te ajut să-ți crești vizibilitatea, rata de conversie și autoritatea prin website-uri și funnel-uri de vânzări simple, email marketing și Facebook/Instagram Ads.

În ultimii 17 ani am lucrat cu sute de business-uri locale și internaționale, pe care le-am ajutat să devină lideri de industrie cu ajutorul strategiilor de branding și marketing atent alese pentru stilul lor unic.

A venit momentul să ai un brand personal care te pune cu adevărat în valoare și o strategie de marketing modernă, care ți se potrivește și te ajută să-ți scalezi business-ul online obținând impact maxim.