In cateva minute vei primi pe email ghidul gratuit cu cei 7 indicatori.
Dar intre timp vreau sa te invit la un mini-training ce te-ar putea interesa.

[hurrytimer id="1623"]
mini training

Cum să-ți creezi un
brand personal autentic

aliniat cu sufletul tau

Pentru Speakeri, Traineri, Autori și
Antreprenori Online

Dacă nu ești mulțumită de aceste materiale,
timp de 3 zile poți solicita banii înapoi
.

Draga mea,

Îți dorești o imagine reală, sinceră și autentică, care iți reflectă calitățile, unicitatea și personalitatea?

Află cum poți să-ți creezi un brand personal feminin, superb și profesional de care să fii îndrăgostită.

În acest mini training îți voi arăta cum:
⭐ să ai mai multă claritate și vizibilitate
⭐ să te poziționezi ca o expertă în industria ta
⭐ să-ți atragi cu ușurință clienții ideali.

În plus, îți ofer cadou și următoarele resurse grafice:

 • 35 de logo-uri feminine customizabile
 • 63 de fonturi moderne si elegante
 • 4 Template-uri pentru ghidul tau de Brand Personal
 • 237 de fotografii stock premium pentru social media

  Pret total: 197 lei

  47 lei

  Oferta expira in:

  [hurrytimer id="1623"]
  Dacă nu ești mulțumită de aceste materiale,
  timp de 3 zile poți solicita banii înapoi
  .

  intrebari frecvente

  Când are loc mini trainingul și când voi primi materialele cadou?

  Imediat după înscriere vei primi acces la mini training și la toate materialele cadou.

  Dacă nu sunt coach, trainer sau antreprenor online pot folosi aceste materiale?

  Da, aceste materiale deși sunt personalizate în special pentru aceste tipuri de business, fiind bazate pe cele mai moderne strategii și bune practici din branding la ora actuala, se potrivesc cu majoritatea modelelor de business ce oferă servicii sau produse online.

  Poți testa aceste materiale timp de 3 zile iar daca nu ești mulțumită de ele îți poți solicita banii înapoi, fără sa oferi vreun motiv.

  Scrie-mi pe contact@oanatalpalaru.ro și iți voi răspunde imediat.

  Dacă nu am momentan un business îmi vor fi de folos aceste materiale?

  Aceste materiale te vor ajuta să pui bazele business-ului tău, dacă vrei sa începi imediat. Sau le poți păstra pentru când te simți pregătită să începi.

  Cum pot folosi și edita materialele grafice?

  Toate fișierele grafice sunt 100% editabile și le vei putea customiza așa cum îți dorești în Photoshop sau Illustrator.

  Din cele 35 de logo-uri moderne iți poți alege unul sau mai multe logo-uri favorite, pe care le poți customiza rapid și foarte ușor pentru a-ți crea în final un logo elegant și feminin, care îți reflecta stilul și valorile. Fie că îți folosești direct numele propriu sau alegi un nume special pentru acest proiect, vei găsi în cadrul acestei colecții numeroase variante din care poți alege.

  Colecția de fonturi feminine te va ajuta să-ți creezi orice material grafic de care ai nevoie. Fie că vrei să-ți creezi un banner pentru social media, o carte de vizită sau un website – ai nevoie de fonturi – care să respecte stilul identității tale vizuale. Poți folosi fonturile în orice program din calculatorul tău: Photoshop, Illustrator, Microsoft Office etc.

  Ghidul de Brand conține cele mai importante elemente ale identității tale vizuale. Poți trimite acest ghid colaboratorilor sau angajaților tăi, sau îl poți păstra pentru tine pentru când vrei să îți creezi un design nou. Un ghid de brand este absolut necesar pentru orice antreprenoare care își dorește sa dețină o identitate vizuală organizată și consecventă pe toate canalele.

  Fotografiile stock sunt la o rezoluție mare, viu colorate și transmit naturalețe, sunt perfecte pentru când dorești să realizezi postări pe social media. O fotografie stock potrivita te poate ajuta să-ți transmiți mesajul cu o mai mare ușurință și te scutește de foarte mult timp, în care urmărești să-ți creezi propriile fotografii de tip lifestyle.

  Materialele incluse în acest pachet sunt în format digital cu acces instant. Nu este necesar să plătești si sa aștepți curierul. Imediat cum ai achiziționat acest pachet poți să urmărești mini training-ul și să descarci materialele grafice în format: JPG, PSD, sau AI.

  Cat timp voi avea acces la mini training si materiale?

  Mini training-ul și toate materialele cadou, sunt ale tale pe viață, din momentul în care te-ai înscris. Le poți descărca pe calculator, laptop, tableta sau telefon.

  Daca nu sunt multumita imi pot primi banii inapoi?

  Poți studia și testa acest mini-training timp de 3 zile, iar dacă nu ești mulțumită. poți solicita banii înapoi, fără să oferi vreun motiv.

  Scrie-mi pe contact@oanatalpalaru.ro și îți voi răspunde imediat.

  Dar am încredere că dacă vei aplica toate sfaturile și metodele oferite vei fi îndrăgostită de noua ta identitate vizuala și de strategia moderna de branding, care te va ajuta sa te poziționezi ca o experta în domeniul tau.

  Ai întrebări suplimentare? Scrie-mi pe:
  contact@oanatalpalaru.ro

  Buna,

  sunt oana talpalaru

  Consultant de Personal Branding & Designer

  Ajut trainerii, consultanții și antreprenorii online să-și crească business-ul poziționându-se ca lideri în industria lor cu ajutorul strategiilor moderne de personal branding și online marketing.

  În ultimii 15 ani am lucrat în peste 100 de proiecte alături de antreprenori pasionați din startup-uri și multinaționale, din UE, SUA și Asia.

  Sunt aici să te ajut să obții vizibilitate, impact maxim și rezultate măsurabile. Putem crea împreună un brand charismatic, o identitate vizuală superbă și o strategie de marketing modernă care îți oferă rezultate imediate.