🔴 Sesiune LIVE de mentorat

Cum să-ți Creezi un Business Online Aliniat cu Menirea Ta

7 întrebări fundamentale pentru a-ți identifica: nișa, oferta irezistibilă și planul de marketing

🗓️ Sâmbătă, 30 martie, 18:00

Preț: 750 lei
GRATUIT dacă te califici

În mod normal această sesiune LIVE, costă 750 lei, dar îți poți asigura acum locul GRATUIT. Completează acum formularul și află dacă te califici.

⚠️ Atenție! Locurile sunt limitate.

Scopul acestei sesiuni de mentorat este să:

Atragi clienți ideali cu care vei iubi să lucrezi

Vom lucra împreună, direct pe business-ul tau, pentru a te ajuta să-ți construiești un business bazat pe propria ta definiție de succes.

La finalul acestei sesiuni LIVE, de 1h 30min, vei avea conturată o fundație de business solidă, aliniata cu menirea ta, pe care o poți implementa mai departe cu claritate și convingere, știind că ești pe drumul cel bun.

⚠️ Atenție! Locurile sunt limitate.

Este pentru tine dacă…
  • 🎯 Ești coach, trainer, terapeut, psiholog, sau expert online, creezi cursuri online sau oferi servicii bazate pe expertiza ta
  • ❤️ Ai o dorință imensă de a ajuta mai mulți oameni și de a-ți crea un business online de succes aliniat cu menirea ta, și nu te mulțumești cu rezultate mici
  • 🚀 Vrei să-ți crești comunitatea în timp ce faci vânzări constante (adică să atragi suficienți clienți ideali lună de lună și să nu aștepți ani de zile pana ai “audiență mare” sau “website-ul perfect” pentru a “fi pregătit”)

Nu este pentru tine dacă…

  • Ai un business local fără posibilitate de extindere în online, un magazin online, sau faci parte dintr-o rețea de MLM (strategiile prezentate în acest workshop nu sunt cele mai potrivite pentru aceste modele de business)
  • Vrei să obții succes peste noapte și nu ești pregătit să faci ceea ce este necesar. Metodele pe care le vei învață necesită creativitate și muncă strategică de-a lungul următoarelor luni pentru a obține rezultate
  • Alegi să rămâi blocat din cauza unor provocări/ decizii minore, în loc să îți sufleci mânecile și să te apuci de treabă, găsind numeroase soluții

⚠️ Atenție! Locurile sunt limitate.

bună. SUNT OANA TALPALARU

—Coach de Branding și Marketing Online

Sunt aici să te ajut să-ți identifici nișa, oferta irezistibilă și planul de marketing —pentru a atrage clienți ideali cu care vei iubi să lucrezi.

În ultimii 17 ani am lucrat cu sute de business-uri locale și internaționale, pe care le-am ajutat să devină lideri de industrie cu ajutorul strategiilor de branding și marketing atent alese pentru stilul lor unic.

A venit momentul să-ți construiești un business bazat pe propria ta definiție de succes.

⚠️ Atenție! Locurile sunt limitate.