Cum să-ți creezi un
brand personal autentic

aliniat cu sufletul tau

Pentru Speakeri, Traineri, Autori și
Antreprenori Online

Iți dorești o imagine reală, sinceră și autentică, care iți reflectă calitățile, unicitatea și personalitatea?

sunt aici sa te ajut!

Află din acest ghid gratuit
care sunt pașii care te vor ajuta să te pui cu ușurință în valoare, să transmiți încredere și să te poziționezi ca un lider în industria ta.

Completand acest formular vei intra automat în baza mea de date și vei primi în timp și alte resurse de branding și marketing online gratuite. Te poți dezabona oricând.

Bonjour,

sunt oana talpalaru

Consultant de Personal Branding & Designer

Ajut trainerii, consultanții și antreprenorii online să-și crească business-ul poziționându-se ca lideri în industria lor cu ajutorul strategiilor moderne de personal branding și online marketing.

În ultimii 15 ani am lucrat în peste 100 de proiecte alături de antreprenori pasionați din startup-uri și multinaționale, din UE, SUA și Asia.

Sunt aici să te ajut să obții vizibilitate, impact maxim și rezultate măsurabile. Putem crea împreună un brand charismatic, o identitate vizuală superbă și o strategie de marketing modernă care îți oferă rezultate imediate.

Învață alături de mine care sunt strategiile de branding și marketing online ce funcționează în 2021 pentru lansări de cursuri și programe online.

❤️❤️❤️