eBook de planificare gratuit

harta brandului personal

Descarcă Harta Brandului tău Personal
și află care sunt cei 5 pași esențiali
(si cele 27 de instrumente) pentru a-ți crea un business de coaching de succes

Descarcă Harta Brandului tău Personal și află care sunt cei 5 pași esențiali (si cele 27 de instrumente) pentru a-ți crea un business de coaching de succes

Draga mea,

Acest eBook gratuit te va ajuta să ai mai multa claritate, control și viziune de ansamblu asupra business-ului tău.

Fie că ești la început de drum, sau ai un business online deja lansat, aceasta hartă îți va fi de mare ajutor in procesul de definire a viziunii, strategiei și impactului pe care dorești să îl obții, iar mai apoi, pentru identificarea mijloacelor care te vor conduce către rezultatele dorite.

Identifică rând pe rând, care sunt elementele care te definesc, care îți reflectă unicitatea și amprenta ta energetică specifică, cine este clientul tău ideal, ce nevoi și provocări are și cum poți crea programe, produse sau servicii care îl vor ajuta să-și transforme viața.

Descarcă acum eBook-ul gratuit și creează-ți o
fundație de brand autentică

Bună,

sunt oana talpalaru

Consultant de Personal Branding & Designer

Iubesc să ajut trainerii, consultanții și antreprenorii online să-și crească business-ul, poziționându-se ca lideri în industria lor cu ajutorul strategiilor moderne de personal branding și de online marketing.

În ultimii 15 ani am lucrat în sute de proiecte alături de antreprenori pasionați din startup-uri și multinaționale, din UE, SUA și Asia.

Sunt aici să te ajut să obții vizibilitate, impact maxim și rezultate măsurabile. A venit momentul să ai un brand charismatic, o identitate vizuală superbă și o strategie de marketing modernă, care îți oferă rezultate imediate.