eBook de planificare gratuit

harta brandului personal

Descarcă Harta Brandului tău Personal
și află care sunt cei 5 pași esențiali
(si cele 27 de instrumente) pentru a-ți crea un business de coaching de succes

Descarcă Harta Brandului tău Personal și află care sunt cei 5 pași esențiali (si cele 27 de instrumente) pentru a-ți crea un business de coaching de succes

Draga mea,

Acest eBook gratuit te va ajuta să ai mai multa claritate, control și viziune de ansamblu asupra business-ului tău.

Fie că ești la început de drum, sau ai un business online deja lansat, aceasta hartă îți va fi de mare ajutor in procesul de definire a viziunii, strategiei și impactului pe care dorești să îl obții, iar mai apoi, pentru identificarea mijloacelor care te vor conduce către rezultatele dorite.

Identifică rând pe rând, care sunt elementele care te definesc, care îți reflectă unicitatea și amprenta ta energetică specifică, cine este clientul tău ideal, ce nevoi și provocări are și cum poți crea programe, produse sau servicii care îl vor ajuta să-și transforme viața.

Descarcă acum eBook-ul gratuit și creează-ți o
fundație de brand autentică

Bună, sunt Oana Talpalaru

—Coach Holistic de Branding și Marketing Online

Ajut antreprenorii online să-și crească vizibilitatea, rata de conversie și autoritatea cu ajutorul unui sistem de marketing holistic.

În ultimii 16 ani am lucrat cu sute de branduri și companii internaționale, pe care i-am ajutat să devină lideri de industrie cu ajutorul strategiilor moderne de branding și marketing atent alese pentru stilul lor unic.

Timp de mai bine de un deceniu, pe lângă studiile de business, branding și marketing, am studiat și meditația, yoga si ayurveda, care astăzi mă ajută să am o viziune holistică asupra scopului și a misiunii fiecărui client cu care lucrez.

Sunt aici să te ajut să obții vizibilitate, impact maxim și rezultate măsurabile.

A venit momentul să ai un brand charismatic și o strategie de marketing holistică, care ți se potrivește și te reprezintă perfect.