🙌 Reducerea de -50% expiră în:

Curs online de inițiere în

Curs online de
inițiere în

Graphic Design

Învață cum să creezi cu ușurință, cap-coadă, proiecte de design precum: afișe moderne, postări pe social media, logo-uri memorabile, prezentări webinarii de impact și cărți de vizită, în Photoshop și Canva.

3.5 ore

DE TRAINING + TUTORIALE
VIDEO PAS CU PAS

Începi Astăzi

ACCES INSTANT,
STUDIEZI îN RITMUL TăU

30 zile

DE SUPORT PE EMAIL 1:1
NELIMITAT

Acest curs este pentru tine dacă vrei să:

 • 💸 Salvezi timp și bani: nu mai explici de zece ori ce vrei, unui designer, care nu va reuși să-ți redea viziunea așa cum îți dorești
 • Deții controlul proiectelor tale: fie că vrei să creezi singur cap-coadă materiale noi de design, să editezi proiecte existente, sau să colaborezi cu profesioniști
 • Afli secrete de design și marketing: pentru a crea materiale de promovare profesionale, care te diferențiază de concurență și atrag atenția clientului tău ideal 🎯
Ce vei învăța mai exact:
 • 5 greșeli comune: care îți strica designul și cum să le eviți chiar dacă ești începător
 • Succesul în graphic design: talent, tehnică, abilități tehnice, inspirație
 • Principii fundamentale de design grafic: compoziție, cromatică și selecția de fonturi
 • Procesul de inspirație: cum și de unde să te inspiri când creezi un proiect nou ✨🎨
 • Resurse și elemente: cum să găsești mereu resurse gratuite de înaltă calitate pe internet, pentru a putea crea un design modern, actual și profesionist cu ușurință
 • Prelucrarea fotografiilor: luminozitate, contrast, corecția culorilor, retușuri minore, filtre, efecte, înlăturarea fundalului și izolarea obiectelor în Photoshop
 • Colajul foto: cum să combini mai multe imagini, lucrând cu layere și măști în Photoshop
 • Salvarea imaginilor: alegerea formatului corect și redimensionare pentru print și web

În ce programe vei învăța sa lucrezi?

Photoshop este cel mai cunoscut program de graphic design, folosit de marea majoritate a profesioniștilor. Deși este complex și vast, în cadrul acestui curs, îi vei învăța secretele, pentru a ști cum să-l folosești cu ușurință. Astfel vei putea să dai viață proiectelor tale fără limite.

Canva este un program online accesibil, intuitiv și prietenos, în care vei iubi să lucrezi. Este perfect pentru începători și nu numai. În Canva poți crea rapid și simplu design-uri moderne superbe, fără a avea nevoie de abilitați tehnice avansate, sau de talent artistic excepțional.

**Bonusuri pe care le primești instant**

+90 materiale de Design:

 • 🎁 77 de Logo-uri Moderne100% Editabile
 • 🎁 3 cărți de vizită Elegante și Profesionale (față verso)
 • 🎁 10 Palete de Culori pe care le Poți Folosi Imediat
 • 🎁 2 Template-uri pentru Ghidul tău de Brand Personal
 • 🎁 Resurse digitale: fonturi premium, fotografii stock și texturi moderne

Înscrie-te acum!

Investiția ta: 498 lei

249 lei

Completează acest formular de comandă

Nu pierde reducerea de -50%! Prețul crește în…

Dacă nu ești mulțumit nu plătești!

Poți testa acest curs timp de 3 zile fără niciun risc.
Dacă în acest timp, din orice motive ești nemulțumit trimite-mi un email pe contact@oanatalapalru.ro și îți voi returna banii.

Pentru cine este acest curs online?

Acest curs este pentru freelanceri, antreprenori, artiști plastici tradiționali, fotografi, organizatori de evenimente și pentru oricine dorește să-și dezvolte abilitățile de design grafic.
Indiferent dacă ești începător sau ai experiență, ești binevenit.

Informațiile învățate în cadrul acestui curs pot fi folosite atât în cadrul proiectelor tale personale, precum și în cadrul proiectelor clienților tăi, dacă vei dori sa profesezi în domeniu.

Testimoniale

“Am fost foarte impresionată de rapiditatea și promptitudinea cu care Oana urmărea să ne ajute…”

“Până acum, mereu am făcut „după ureche” grafică la tot ce am avut nevoie și doream să-mi îmbunătățesc cunoștințele, să aflu chichițele profesioniștilor, modalități mai eficiente de a lucra în aceste programe (Photoshop și Canva).

Am ales să mă înscriu pentru că am văzut lucrări făcute de Oana care mi-au atras atenția prin rafinamentul, complexitatea și frumusețea lor.

Cu ajutorul acestui curs am înțeles mult mai bine trendurile moderne în design și marketing și cum să creez cu o mai mare ușurință proiecte moderne de design grafic, devenind astfel și mult mai eficientă.

Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că Oana a reușit să ne ia exact de acolo de unde eram, fiecare cu nivelul său. Și a știut să ne ghideze specific, pe fiecare în parte. Oana este o persoană dedicată, muncitoare, dăruită, care știe să transmită cu multă căldură informațiile și cunoștințele pe care le deține. Se simte că are o vastă experiență în domeniul graphic design-ului.

Recomand acest curs celor care vor să facă primii pași în graphic design și nu știu de unde să pornească, dar și celor care au habar și vor să avanseze la un nivel profesionist. ❤️”

Lalita—economist, coach, instructor de yoga și tantra

bună, SUNT OANA TALPALARU

Design-ul grafic a fost printre primele mele pasiuni și superputeri, care m-au ajutat să creez în ultimii 17 ani, sute de proiecte de succes pentru business-uri locale și internaționale. 

Am creat acest curs online pentru a-ți oferi resursele și cunoștințele cu care poți să-ți creezi cu ușurință, cap-coadă, proiecte de design precum: afișe moderne, postări pe social media, logo-uri memorabile, prezentări webinarii și cărți de vizită, în Photoshop și Canva. ✨🎨

Este mai mult decât un simplu curs teoretic — este un cadru practic, ce îți oferă oportunitatea de a-ți dezvolta creativitatea, învățând cum să creezi materiale de promovare profesionale, care te diferențiază de concurență și atrag atenția clientului tău ideal.

A venit momentul să deții controlul proiectelor tale: fie că vrei să creezi singur cap-coadă materiale noi de design, să editezi proiecte existente, sau să colaborezi cu profesioniști.

Acest curs te va ajuta să salvezi timp și bani — pentru că nu vei mai sta să explici de zece ori ce vrei unui designer, care nu va reuși să-ți redea viziunea așa cum îți dorești.

intrebari frecvente

În ce programe de design voi învăța să lucrez și cum le pot instala?

Vei învăța să lucrezi în programele Photoshop și Canva. Aceste programe îți vor oferi abilitățile necesare pentru a crea design-uri moderne și de impact.

Este necesar să plătesc adițional pentru Photoshop?

Da, pentru a participa la curs este necesar să ai acces la Photoshop, care nu este un program gratuit. Poți achiziționa programul Photoshop direct de pe site-ul oficial al Adobe: adobe.com.

Este necesar să am varianta Pro a aplicației de design Canva.com?

Nu, nu este necesar să ai varianta Pro. Poți utiliza varianta gratuită a aplicației pentru a crea proiectele pe care le dorești. Varianta gratuită îți oferă posibilitatea de a lucra fără probleme, însă dacă dorești acces la resursele suplimentare din platforma lor, poți opta pentru varianta Pro. Canva este un serviciu online, ce nu necesită o instalare suplimentară și îl poți accesa pe canva.com

Când voi primi acces la curs și bonusuri?

Accesul la cursul online, care include tutoriale video, training-uri și materiale bonus, va fi oferit imediat după confirmarea înscrierii tale. Veți primi informații detaliate și link-uri de acces în scurt timp.

Menționez că o parte din tutorialele pentru Canva.com sunt în proces de reînregistrare pentru a fi actualizate cu ultimele noutăți și vor fi adăugate în platforma de curs în curând. 🙏 

Cum se desfășoară cursul și cât durează?

Cursul este structurat în video-uri înregistrare, ușor de parcurs, care acoperă diverse aspecte ale designului grafic. Accesul la materiale și bonusuri va fi oferit imediat după confirmarea înscrierii tale în workshop. Veți primi informații detaliate și link-uri de acces în scurt timp.

Durata învățării depinde în totalitate de ritmul tău de studiu și de cât timp aloci practicii. Poți accesa materialele imediat după confirmarea înscrierii, oferindu-ți flexibilitatea de a învăța în ritmul tău și de a reveni la conținut ori de câte ori este necesar.

Cât timp voi avea acces?

Vei avea acces la conținutul cursului timp de 12 luni de la data începerii. Această perioadă extinsă îți oferă flexibilitatea de a reveni și de a accesa materialele ori de câte ori este necesar în timpul acestui interval.

Este necesar să am cunoștințe anterioare în design grafic pentru a participa?

Nu, cursul este conceput pentru toate nivelurile de experiență, inclusiv pentru cei fără experiență anterioară în design grafic. Vei fi ghidat pas cu pas pentru a învăța și dezvolta abilitățile necesare.

Ce NU voi învăța din acest curs?

În cadrul acestui curs, nu vom acoperi tehnici foarte avansate și migăloase de retuș al fotografiei de portret, design 3D sau web design. Dacă ai interes în aceste domenii specifice, ar putea fi util să explorezi cursuri sau workshop-uri specializate în viitor, care să se concentreze mai detaliat pe aceste aspecte.

Acest curs se axează pe fundamentalele designului grafic, cu care vei învață cum să-ți creezi cu ușurință, cap-coadă, proiecte de design precum: afișe moderne, postări de social media care ies in evidentă, logo-uri memorabile, prezentări pentru webinarii de impact, cărți de vizită etc, în programele Photoshop și Canva.

Voi primi o diplomă la sfârșitul cursului?

Da, vei primi o diplomă de participare la finalizarea cursului, recunoscând eforturile tale și abilitățile dobândite în domeniul designului grafic. 🎓📜
Diploma nu este acreditată.

Dacă nu sunt mulțumit, îmi pot primi banii înapoi?

Dacă nu ești mulțumit nu plătești!

Poți testa acest curs timp de 3 zile fără niciun risc.
Dacă în acest timp, din orice motive ești nemulțumit trimite-mi un email pe contact@oanatalapalru.ro și îți voi returna banii.

Cum pot primi ajutor suplimentar dacă întâmpin probleme în timpul cursului?

În cazul în care întâmpini probleme,vei putea să accesezi formularul de suport disponibil în platforma de curs. Alternativ, poți să ne trimiți un email la adresa contact@oanatalpalaru.ro. 

Dacă ai întrebări înainte să te înscrii, ne poți scrie pe adresa de email contact@oanatalpalaru.ro