Ofertă specială doar pentru antreprenoare!
Cumpără BRAND START până pe 16 octombrie cu 87% discount!

Draga mea,

Dacă îți dorești să ai mai multă vizibilitate, să te poziționezi ca o expertă în industria ta… și să-ți creezi un brand personal autentic

îți prezint:

Brand
Start

Ce primești în acest pachet:

Accesează instant toate resursele de care ai nevoie
pentru a-ți crea un brand personal de succes,
de la strategie la design:

Accesează instant toate resursele de care ai nevoie pentru a-ți crea un brand personal de succes, de la strategie la design:

+90 materiale de Design:

 • 77 de Logo-uri Feminine 100% Editabile
 • 3 cărți de vizită Elegante și Profesionale (față verso)
 • 10 Palete de Culori Superbe pe care le Poți Folosi Imediat
 • 2 Template-uri pentru Ghidul tău de Brand Personal

5 ebook-uri de planificare Și strategie:

 • Cum să-ți Identifici Clientul Ideal și să-ți Crești Rapid Business-ul Online
 • Cum să-ți Identifici Nișa și să devii un Lider în Industria ta
 • Cum să-ți planifici o Ședință Foto care te Pune în Valoare
 • Psihologia Culorilor în Branding și în Marketing
 • Povestea Personală: Cum să Creezi o Conexiune Imediată și să Inspiri Credibilitate în Relația cu Clienții Tăi Ideali

Bonusuri:

 • Tutoriale pentru Editarea Materialelor de Design în Canva
 • 30 zile de suport pe Email

Preț total: 197 lei

23.99 lei

Dacă nu ești mulțumită de aceste materiale,
timp de 3 zile îți poți solicita banii înapoi
.

Cum te pot ajuta aceste resurse să-ți creezi un brand personal magnetic

77 de Logo-uri Feminine
100% Editabile

Creează-ți cu ușurință, în doar câteva minute, un logo superb și modern care îți reflectă personalitatea și valorile sufletești. Alege din această colecție de logo-uri feminine special create pentru traineri, consultanți, coach și antreprenori online.

Logo-urile sunt editabile în Canva (un program online gratuit de editare grafică, pe care îl vei iubi).

3 Cărți de Vizită Elegante și Profesionale

Cărțile de vizită te ajută să faci o primă impresie extraordinară. Ai la dispoziție 3 modele diferite, din care poți alege stilul care se potriveste cel mai bine cu personalitatea ta unică.

Chiar dacă majoritatea conexiunilor pe care le avem sunt în mediul online, cărțile de vizită nu se vor demoda niciodată. Vei fi astfel pregătită atunci când vei întâlni un potențial client față în față.

Cărțile de vizită sunt editabile în Canva.

10 Palete de Culori deja Create pe care le Poți Folosi Imediat

Pentru a-ți crea o identitate vizuală magnetizantă, alegerea culorilor perfecte este un secret pe care îl ai acum la dispoziție. Alege din aceste 10 palete culorile care îți reprezintă cel mai bine energia și viziunea proiectului tău de suflet.

Paletele de culori sunt editabile în Canva.

2 Template-uri pentru Ghidul tău de Brand Personal

Acest ghid conține toate elementele importante ale brandului tău personal. Poți trimite acest document colaboratorilor, angajaților, sau îl poți păstra drept referință atunci când îți creezi următorul design.

Este indispensabil pentru antreprenoarele care doresc să aibă o identitate vizuală consecventă și organizată.

Fișierele sunt editabile în Canva.

ebook

Cum să-ți identifici Clientul Ideal și să-ți Crești Rapid Business-ul Online

Identificarea clientului tău ideal te scuteşte de eforturile zadarnice de a mulţumi pe toată lumea şi te ajută să-ţi comunici mai eficient şi mai persuasiv mesajul. Când nu ştii cui te adresezi, ajungi să te adresezi tuturor, dar, din păcate, această alegere este o reţetă pentru un dezastru, de cele mai multe ori.

Acest ghid îți va deveni ca o busolă magică. Ea te va ghida în crearea produselor și serviciilor tale, ce vor fi imediat achiziționate de către clienții tăi ideali.

ebook

Cum să-ți Identifici Nișa și să devii un Lider în Industria ta

Nişa ta reprezintă serviciul/produsul/oferta în care tu te-ai specializat şi pe care o oferi publicului tău ţintă. Practic, nişa ta este aria ta specialitate.

O nișă bine aleasă te ajută să te poziționezi ca o expertă în industria din care faci parte. Află cum îți poți identifica nișa/ micronișa în doar câteva minute cu ajutorul acestui ghid.

ebook

Cum să-ți planifici o Ședință Foto care te va Pune în Valoare

Când vine vorba despre brandul propriu, fotografiile personale reprezintă una dintre resursele principale prin care audienţa ta se conectează cu tine. Pentru ca să te placă şi să aibă încredere în tine, oamenii au nevoie să descopere cine eşti — să creeze o conexiune subtilă, intimă cu tine.

Ți-am pregătit în acest document 3 pași simpli, care te vor ajuta să-ți planifici o ședință foto perfectă! Imaginile obținute îți vor pune în valoare unicitatea și calitățile, chiar dacă uneori camera foto te poate intimida.

ebook

Psihologia Culorilor în Branding și în Marketing

Atunci când alegi culorile pentru brandul tău personal, îți recomand să te gândeşti care sunt culorile care îţi reprezintă cel mai bine energia și care îți transmit cât mai clar mesajul.

Acest ghid util te va ajuta sa îți alegi conștient culorile pentru proiectul tău de suflet, care îți va atrage, ca un magnet, clienții ideali.

ebook

Povestea Personală: Cum să Creezi o Conexiune Imediată și să Inspiri Credibilitate în Relația cu Clienții Tăi Ideali

Motivul numărul unu pentru care cineva nu apelează la serviciile tale este pentru că nu are (încă) încredere în tine și prin urmare nu te consideră persoana potrivită care îl poate ajuta în rezolvarea problemei lui.

Află din acest ghid cum să ieşi în evidenţă, cum să ai mai multă vizibilitate şi cum să te diferenţiezi faţă de competiţie, cu ajutorul povestii tale personale.

**Bonusuri**

Tutorial pentru Editatea Materialelor

Daca nu ești (încă) o maestră în programele de editare grafică, nu te îngrijora! Îți voi arăta în doar câteva minute cât de ușor este să editezi toate aceste materiale grafice in Canva – programul online gratuit pe care îl vei iubi.

30 de Zile de Suport
pe Email

Timp de 30 de zile ai nelimitat suport pe email. Mă poți întreba absolut orice legat de materialele primite. Îți sunt la dispoziție dacă ai întrebări tehnice, sau dacă ai nelămuriri cu privire la partea de strategie și de planificare a brandului tău personal.

întrebåri frecvente

Dacă nu sunt coach, trainer sau antreprenoare online, pot folosi aceste materiale?

Da, aceste materiale, deși sunt personalizate în special pentru aceste tipuri de business, fiind bazate pe cele mai moderne strategii și bune practici din branding la ora actuală, se potrivesc cu majoritatea modelelor de business ce oferă servicii sau produse online.

Poți testa aceste materiale timp de 3 zile, iar dacă nu ești mulțumită de ele, îți poți solicita banii inapoi, fără să oferi vreun motiv.

Scrie-mi pe contact@oanatalpalaru.ro și îți voi răspunde imediat.

Dacă nu am momentan un business, îmi vor fi de folos aceste materiale?

Aceste materiale te vor ajuta să pui bazele business-ului tău, dacă vrei să începi imediat. Sau le poți păstra pentru momentul când te vei simți pregătită să începi. Este posibil ca peste un timp să nu mai prinzi o ofertă la fel de bună.

Cum pot folosi și cum pot edita materialele de design?

Toate fișierele grafice sunt 100% editabile și le vei putea particulariza așa cum îți doresti, utilizând platforma gratuită Canva.

Din cele 77 de logo-uri moderne îți poti alege unul sau mai multe logo-uri favorite, pe care le poți adapta rapid și foarte ușor pentru a-ți crea în final un logo elegant și feminin, care îți reflectă stilul si valorile. Fie că îți folosești direct numele propriu, sau alegi un nume special pentru acest proiect, vei găsi în cadrul acestei colecții numeroase variante din care poți să alegi.

Cărțile de vizită te ajută să faci o primă impresie extraordinară. Ai la dispoziție 3 modele diferite, din care poți alege stilul care se potrivește cel mai bine cu personalitatea ta unică.

Paletele de culori te vor ajuta să-ți creezi o identitate vizuală magnetizantă. Alege din aceste 10 palete culorile care îți reprezintă cel mai bine energia și viziunea proiectului tău de suflet.

Ghidul de Brand conține cele mai importante elemente ale identității tale vizuale. Poți trimite acest ghid colaboratorilor sau angajaților tăi, sau îl poți păstra pentru momentul când vrei să îți creezi un design nou.
Un ghid de brand este absolut necesar pentru orice antreprenoare care își dorește să dețină o identitate vizuală organizată și consecventă
pe toate canalele.

Materialele incluse în acest pachet sunt în format digital cu acces instant.
Nu este necesar să plătești și apoi să aștepți curierul. Imediat cum ai achiziționat acest pachet, poți să descarci toate materialele.

Cât timp voi avea acces la aceste materiale?

Materialele sunt ale tale pe viață din momentul în care ai achiziționat acest pachet. Le poți descărca pe calculator, laptop, tabletă sau telefon.

Dacă nu sunt mulțumită, îmi pot primi banii înapoi?

Da, poți studia și testa aceste materiale timp de 3 zile. Dacă nu ești mulțumită, îți poți solicita banii înapoi, fără să oferi vreun motiv.

Scrie-mi pe contact@oanatalpalaru.ro și îți voi răspunde imediat.

Am încredere că dacă vei aplica toate sfaturile și metodele oferite aici, vei fi îndrăgostită de noua ta identitate vizuală și de strategia modernă de branding, care te va ajuta să te poziționezi ca o expertă în domeniul tău.

Ai întrebări suplimentare? Scrie-mi pe:
contact@oanatalpalaru.ro

Bunå,

sunt oana talpalaru

Coach de Branding și Marketing Online

În ultimii 17 ani am lucrat cu sute de business-uri locale și internaționale, pe care le-am ajutat să devină lideri de industrie cu ajutorul strategiilor de branding și marketing atent alese pentru stilul lor unic.

A venit momentul să ai un brand personal care te pune cu adevărat în valoare și o strategie de marketing modernă, care ți se potrivește și te ajută să-ți scalezi business-ul online obținând impact maxim.

Ești pregătită să-ți creezi un brand personal magnetic și să devii o expertă în industria ta?

Achiziționează acum

Brand
Start

+90 materiale de Design:

 • 77 de Logo-uri Feminine 100% Editabile
 • 3 cărți de vizită Elegante și Profesionale (față verso)
 • 10 Palete de Culori Superbe pe care le Poți Folosi Imediat
 • 2 Template-uri pentru Ghidul tău de Brand Personal

5 ebook-uri de planificare Și strategie:

 • Cum să-ți Identifici Clientul Ideal și să-ți Crești Rapid Business-ul Online
 • Cum să-ți Identifici Nișa și să devii un Lider în Industria ta
 • Cum să-ți planifici o Ședință Foto care te Pune în Valoare
 • Psihologia Culorilor în Branding și în Marketing
 • Povestea Personală: Cum să Creezi o Conexiune Imediată și să Inspiri Credibilitate în Relația cu Clienții Tăi Ideali

Bonusuri:

 • Tutoriale pentru Editarea Materialelor de Design în Canva
 • 30 zile de suport pe Email

Preț total: 197 lei

23.99 lei

Dacă nu ești mulțumită de aceste materiale,
timp de 3 zile îți poți solicita banii înapoi
.