Felicitari pentru inregistrare, in cateva minute vei primi pe email ghidul gratuit.
Dar, pe langa acest ghid ti-am pregatit si un workshop + o colectie de materiale de strategie si design + ocazia de a lucra cu mine 1:1. Oferta este limitata.

[hurrytimer id="1235"]
Felicitari pentru inregistrare, in cateva minute vei primi pe email ghidul gratuit.
Dar, pe langa acest ghid ti-am pregatit si un workshop + o colectie de materiale de strategie si design + ocazia de a lucra cu mine 1:1. Oferta este limitata.
[hurrytimer id="1251"]

Daca nu esti multumita de aceste materiale,
timp de 3 zile poti solicita banii inapoi
.

Draga mea,

Iti doresti un brand personal feminin, superb si profesional de care sa fii indragostita? Vrei sa ai mai multa claritate si vizibilitate, sa te pozitionezi ca o experta in industria ta si sa-ti atragi cu usurinta clientii ideali?

Iti prezint:

Brand Start

Pachet complet de branding ce include tot ce ai nevoie de la strategie la design si coaching strategic:

WORKSHOP:

 • Cum sa-ti creezi un brand personal aliniat cu sufletul tau

Strategie:

 • Cum sa-ti planifici o sedinta foto memorabila care te pune in valoare
 • Cum sa-ti identifici clientul ideal si sa-ti cresti rapid business-ul online
 • Cum sa-ti identifici nisa si sa devii un lider in industria ta

Design:

 • 35 de logo-uri feminine customizabile
 • 63 de fonturi moderne si elegante
 • 4 Template-uri pentru ghidul tau de Brand Personal
 • 237 de fotografii stock premium pentru social media

BONUSURI SPECIALE:

 • O analiza pentru brandul tau personal actual
 • O sedinta de coaching strategic privat pe Zoom de 30′
 • Voucher €150 la pachetul BRAND VIP
 • Voucher 50% reducere la pachetele si cursurile online viitoare de social media, sales funnel, email marketing si strategie de business online

Pret total: 727 lei

77 lei

Oferta valabila:

[hurrytimer id="1235"]
[hurrytimer id="1251"]

Daca nu esti multumita de aceste materiale,
timp de 3 zile poti solicita banii inapoi
.

intrebari frecvente

Pot vedea mai detaliat cum arata materialele pe care le voi primi?
Da! Urmareste video-ul de mai jos. ????

Cum pot folosi si edita materialele de design?

Toate fisierele grafice sunt 100% editabile si le vei putea customiza asa cum iti doresti in Photoshop sau Illustrator.

Din cele 35 de logo-uri moderne iti poti alege unul sau mai multe logo-uri favorite, pe care le poti customiza rapid si foarte usor pentru a-ti crea in final un logo elegant si feminin, care iti reflecta stilul si valorile. Fie ca iti folosesti direct numele propriu sau alegi un nume special pentru acest proiect, vei gasi in cadrul acestei colectii numeroase variante din care poti sa alegi.

Colectia de fonturi feminine te va ajuta sa-ti creezi orice material grafic de care ai nevoie. Fie ca vrei sa-ti creezi un banner pentru social media, o carte de vizita sau un website – ai nevoie de fonturi – care sa respecte stilul identitatii tale vizuale. Poti folosi fonturile in orice program din calculatorul tau: Photoshop, Illustrator, Microsoft Office etc.

Ghidul de Brand contine cele mai importante elemente ale identitatii tale vizuale. Poti trimite acest ghid colaboratorilor sau angajatilor tai, sau il poti pastra pentru tine pentru cand vrei sa iti creezi un design nou. Un ghid de brand este absolut necesar pentru orice antreprenoare care isi doreste sa detina o identitate vizuala organizata si consecventa pe toate canalele.

Fotografiile stock sunt la o rezolutie mare, viu colorate si transmit naturalete, sunt perfecte pentru cand doresti sa realizezi postari pe social media. O fotografie stock potrivita te poate ajuta sa-ti transmiti mesajul cu o mai mare usurinta si te scuteste de foarte mult timp, in care urmaresti sa-ti creezi tu propriile tale fotografii de tip lifestyle.

Materialele incluse in acest pachet sunt in format digital cu acces instant. Nu este necesar sa platesti si sa astepti curierul. Imediat cum ai achizitionat acest pachet poti sa urmaresti workshop-ul si sa descarci materialele de strategie si design in format: PDF, JPG, PSD, sau AI.

Cand pot programa sedinta de coaching si analiza brandului meu actual?

Pentru sedinta de coaching, imediat dupa ce vei achizitiona acest pachet vei primi pe email un link unde iti poti face programarea intr-un calendar special, cu posibilitatea de a alege data preferata din luna Februarie sau Martie 2021.

Pentru analiza brandului tau actual iti voi trimite pe email un scurt chestionar, care ma va ajuta sa analizez cele mai importante detalii ale brandului tau actual.

Daca doresti sa iti analizez brandul dupa ce ai folosit materialele din acest pachet – te rog sa imi precizezi acesta si cu mare drag voi face aceasta analiza pe noua ta identitate de brand.

 

Daca nu sunt coach, trainer sau antreprenor online pot folosi aceste materiale?

Da, aceste materiale desi sunt personalizate in special pentru aceste tipuri de business, fiind bazate pe cele mai moderne strategii si bune practici din branding la ora actuala, se potrivesc cu majoritatea modelelor de business ce ofera servicii sau produse online.

Poti testa aceste materiale timp de 3 zile iar daca nu esti multumita de ele iti poti solicita banii inapoi, fara sa oferi vreun motiv.

Scrie-mi pe contact@oanatalpalaru.ro si iti voi raspunde imediat.

Daca nu am momentan un business imi vor fi de folos aceste materiale?

Aceste materiale te vor ajuta sa pui bazele business-ului tau, daca vrei sa incepi imediat. Sau le poti pastra pentru cand te simti pregatita sa incepi.

Cat timp pot beneficia de reduceri?

Voucherul de 150 euro
pentru pachetul de consultanta 1:1 BRAND VIP este valabil timp de 3 luni de la data achizitionarii acestui pachet. Daca ai nevoie de un timp mai prelungit te rog sa imi scrii pe contact@oanatalpalaru.ro

Voucherul de 50%
pentru pachetele si cursurile online viitoare este valabil timp de 24 luni de la data achizitionarii acestui pachet.

Cat timp voi avea acces la aceste materiale?

Materialele sunt ale tale pe viata din momentul in care ai primit acest pachet. Le poti descarca pe calculator, laptop, tableta sau telefon.

Daca nu sunt multumita imi pot primi banii inapoi?

Poti studia si testa aceste materiale timp de 3 zile iar daca nu esti multumita iti poti solicita banii inapoi, fara sa oferi vreun motiv.

Scrie-mi pe contact@oanatalpalaru.ro si iti voi raspunde imediat.

Dar am incredere ca daca vei aplica toate sfaturile si metodele oferite vei fi indragostita de noua ta identitate vizuala si de strategia moderna de branding, care te va ajuta sa te pozitionezi ca o experta in domeniul tau.

Ai intrebari suplimentare? Scrie-mi pe:
contact@oanatalpalaru.ro

Buna,

sunt oana talpalaru

Consultant de Personal Branding & Designer

Ajut trainerii, consultanții și antreprenorii online să-și crească business-ul poziționându-se ca lideri în industria lor cu ajutorul strategiilor moderne de personal branding și online marketing.

În ultimii 15 ani am lucrat în peste 100 de proiecte alături de antreprenori pasionați din startup-uri și multinaționale, din UE, SUA și Asia.

Sunt aici să te ajut să obții vizibilitate, impact maxim și rezultate măsurabile. Putem crea împreună un brand charismatic, o identitate vizuală superbă și o strategie de marketing modernă care îți oferă rezultate imediate.